Déri: Új, csodálatos időszak kezdődik Újpest életében!

Déri: Új, csodálatos időszak kezdődik Újpest életében!

Déri Tibor garanciát vállalt arra, hogy polgármesterként minden újpesti érdekében fog dolgozni. Tudja, hogy a helyiek bevonásával lehet felvirágoztatni a kerületet.

Déri Tibor Újpest vasárnap megválasztott polgármestere Facebook-oldalán köszönte meg a bizalmat, amit a kerületi választóktól kapott.

Déri Tibor: A változás elkezdődött! 

Azzal, hogy nem csak új polgármestert választott Újpest, de a képviselőtestületbe is abszolút többségbe kerültek az ellenzéki pártok közös jelöltjei, új korszak kezdődött a IV. kerület életében. 

A lakosokkal együtt virágoztatjuk fel Újpestet! 

Újpest új polgármestere hangsúlyozta: a helyi lakosokkal együtt lesz sikeres a kerület. Mindig ki fogja kérni az újpestiek véleményét. Az elkövetkező 5 évben is számít a helyiek segítségére, támogatására.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.