Dérinek köszönhetően kaphat új kórházat Újpest!

Dérinek köszönhetően kaphat új kórházat Újpest!

Ha már az Orbán-kormány az egészségügy helyett csak a stadionokra hajlandó költeni, Újpest városvezetése saját kezébe veszi a dolgot. Két éven belül egy milliárd forintot tesznek félre, hogy kórház épülhessen Újpesten!

Déri Tibor Újpest polgármestere Facebook-oldalán jelentette be a remek hírt: egyhangúlag elfogadta a képviselő-testület a módosító javaslatot mely értelmében új kórháza lehet a kerületnek.

A IV. kerület polgármestere rendeb teszi az egészségügyet! 

A csütörtöki ülésen elfogadott javaslat kimondja, hogy Újpest önkormányzata 2020-ra 100 millió, 2021-re pedig 900 millió forintot biztosít egy széleskörű aktív ellátást nyújtó kórház létesítése érdekében.

A határozattal fel is kérték Déri Tibort, készítsen tanulmánytervet a kórház létesítéséhez szükséges szakmai koncepcióra. Mindemellett a kormánnyal is tárgyalásokat kezd Újpest polgármestere annak érdekében, hogy biztosítson a kórházhoz forrást. 

Rengeteg újpestinek jelenthet megkönnyebbülést, hogy a kerületnek végre olyan vezetése van, amelyik Orbán hobbijai helyett a valóban fontos dolgokra költ pénzt.

 (Kiemelt kép: Déri Tibor Facebook-oldala.)

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Karácsony Gergely: Nincs annál fontosabb, hogy valaki szabadon önmaga lehessen!

"Budapest ereje sokszínűségében rejlik." - Karácsony Gergely köszöntője a Pride hónap alkalmából:

  • 2020.05.29

Karácsony Gergely is megemlékezett a Hableány katasztrófájáról

A hajóbaleset egy éves évfordulóján a főpolgármester, a külügyminiszter és a dél-koreai nagykövet együtt látogatott a Duna-partra.

  • 2020.05.29

Karácsony köszönetet mondott a hős állatmentőknek

Budapest főpolgármestere odafigyel a legkiszolgáltatottabbakra is. Az állatvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.