Dérinek köszönhetően kaphat új kórházat Újpest!

Dérinek köszönhetően kaphat új kórházat Újpest!

Ha már az Orbán-kormány az egészségügy helyett csak a stadionokra hajlandó költeni, Újpest városvezetése saját kezébe veszi a dolgot. Két éven belül egy milliárd forintot tesznek félre, hogy kórház épülhessen Újpesten!

Déri Tibor Újpest polgármestere Facebook-oldalán jelentette be a remek hírt: egyhangúlag elfogadta a képviselő-testület a módosító javaslatot mely értelmében új kórháza lehet a kerületnek.

A IV. kerület polgármestere rendeb teszi az egészségügyet! 

A csütörtöki ülésen elfogadott javaslat kimondja, hogy Újpest önkormányzata 2020-ra 100 millió, 2021-re pedig 900 millió forintot biztosít egy széleskörű aktív ellátást nyújtó kórház létesítése érdekében.

A határozattal fel is kérték Déri Tibort, készítsen tanulmánytervet a kórház létesítéséhez szükséges szakmai koncepcióra. Mindemellett a kormánnyal is tárgyalásokat kezd Újpest polgármestere annak érdekében, hogy biztosítson a kórházhoz forrást. 

Rengeteg újpestinek jelenthet megkönnyebbülést, hogy a kerületnek végre olyan vezetése van, amelyik Orbán hobbijai helyett a valóban fontos dolgokra költ pénzt.

 (Kiemelt kép: Déri Tibor Facebook-oldala.)

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.