Dérinek nem tudnak ártani a fideszesek!

Dérinek nem tudnak ártani a fideszesek!

Miután az új polgármester, Déri Tibor akarata ellenére felmondott az önkormányzatban minden fideszes érdekeket szolgáló alkalmazott, az új városvezető most a kerületért valóban elkötelezett munkavállalókkal virágoztathatja fel Újpestet.

Mire Déri Tibor átvette hivatalát, már egy szinte teljesen kiürített városháza várta Újpesten. A héten ugyanis egyszerre negyven ember kérte a felmentését az önkormányzatnál - írta meg a 24.hu

Újpest frissen megválasztott polgármestere nem örült a felmondásoknak, ugyanis ő nem készült tisztogatásra. A Fidesszel ellentétben Déri Tibor és csapata nem a haverokért, nem saját pártjáért, hanem a kerületért akar dolgozni. Mint mondta: “ Mindenkivel együtt szeretnénk működni, aki tenni szeretne Újpestért, bármilyen politikai színekben tegye ezt.”

A történtek valójában segítik Újpest fellendítését!

Ugyanakkor Déri Tibort ez sem tudja kizökkenteni a munkából. Facebook-oldalán az új polgármester kijelentette: Az akadályok valójában lehetőségek. Lehetőségek arra, hogy új dolgokat, embereket próbáljunk ki, és végül diadalmaskodjunk. A történteknek köszönhetően most olyan emberekkel dolgozhat majd együtt az új városvezetés, akik valóban elkötelezettek Újpestért. 

Déri: A kerület életében egy új korszak kezdődik!

Ez az új korszak az emberekről, a tisztességről és egy XXI. századi zöld politikáról fog szólni!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.