DK: Védjük meg Budapestet Orbántól!

DK: Védjük meg Budapestet Orbántól!

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az ellen, hogy a kormány gyengeségből és gyávaságból több tízmilliárd forintot akar elvenni Budapesttől - mondta el sajtótájékoztatóján Trippon Norbert, a DK budapesti elnöke.

Mi, európai magyarok megvédjük a kerületeinket, Budapestet és a főváros lakóit a gyáva, gyenge kormánytól, amelyik egyre több és több bőrt akar lehúzni az önkormányzatokról. Nem fogjuk szó nélkül elnézni, hogy újabb indokokkal lopják el a magyar emberektől a közpénzmilliárdokat - hangoztatta Trippon Norbert, a DK budapesti elnöke.
A DK politikusai, képviselői és aktivistái ezért a fővárosi polgármesteri hivatalok előtt transzparensekkel hívták fel a figyelmet arra, hogy a kormány tízmilliárdokat von el a kerületektől, a rendelőintézetektől, az óvodáktól, bölcsődéktől, vállalkozásoktól, idősektől, fiataloktól, családoktól, Budapest lakóitól.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.