Dr. László Imre bátor lépést tett az újbudai családok védelmében

Dr. László Imre bátor lépést tett az újbudai családok védelmében

Immár szociális érzékenységéről is tanúbizonyságot tett Dr. László Imre, amikor Újbuda polgármestereként megtiltotta, hogy családokat lakoltassanak ki a kerületben.

Mint ismert, Karácsony Gergely főpolgármesterként és Pikó István, a VIII. kerület polgármestereként az elmúlt napokban életbe léptette a kilakoltatási tilalmat. Példaértékű módon, az elsők közt csatlakozott ehhez Dr. László Imre is Újbuda polgármestereként. 

Ennek értelmében mostantól Újbudán is megszűnt a kilakoltatás!

Dr. László Imre Facebook-oldalán osztotta meg a családok tömegének megkönnyebbülést jelentő hírt. A polgármester hozzátette: Mostantól nem fordulhat elő a kerületben az, hogy családtól elszakított és állami gondozásba vett gyermekeket kell látni, ahogy sírva kapaszkodnak szüleikbe. 

Alig pár napja váltak hivatalosan is polgármesterré az ellenzék közös jelöltjei, ők máris bebizonyították mennyivel különbek, érzékenyebbek a fideszes politikusoknál. 

Ha pár nap alatt ekkora sikerekre voltak képesek, számunkra már nem kérdés, hogy az évek alatt valóban fel fogják virágoztatni a kerületeket!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.