Dr. László Imre bátor lépést tett az újbudai családok védelmében

Dr. László Imre bátor lépést tett az újbudai családok védelmében

Immár szociális érzékenységéről is tanúbizonyságot tett Dr. László Imre, amikor Újbuda polgármestereként megtiltotta, hogy családokat lakoltassanak ki a kerületben.

Mint ismert, Karácsony Gergely főpolgármesterként és Pikó István, a VIII. kerület polgármestereként az elmúlt napokban életbe léptette a kilakoltatási tilalmat. Példaértékű módon, az elsők közt csatlakozott ehhez Dr. László Imre is Újbuda polgármestereként. 

Ennek értelmében mostantól Újbudán is megszűnt a kilakoltatás!

Dr. László Imre Facebook-oldalán osztotta meg a családok tömegének megkönnyebbülést jelentő hírt. A polgármester hozzátette: Mostantól nem fordulhat elő a kerületben az, hogy családtól elszakított és állami gondozásba vett gyermekeket kell látni, ahogy sírva kapaszkodnak szüleikbe. 

Alig pár napja váltak hivatalosan is polgármesterré az ellenzék közös jelöltjei, ők máris bebizonyították mennyivel különbek, érzékenyebbek a fideszes politikusoknál. 

Ha pár nap alatt ekkora sikerekre voltak képesek, számunkra már nem kérdés, hogy az évek alatt valóban fel fogják virágoztatni a kerületeket!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.