Dr. László Imre: Felelősséget vállalunk az újbudai idősekért!

Dr. László Imre: Felelősséget vállalunk az újbudai idősekért!

Dr. László Imre konkrét intézkedések sorával készül arra, hogy polgármesterként az idősebbek életkörülményeit is jelentősen javítsa.

Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje az idősek világnapja alkalmából Facebook-videójában fejtette ki, hogyan fog segítséget nyújtani a nyugdíjasoknak október 13-a után. 

Dr. László Imre: Felelősséggel tartozunk az idősekért. Becsüljük meg őket!

Az ellenzék közös polgármesterjelöltje többek közt bővíteni fogja a 60+ programot. Senki nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy anyagi okokból ne jusson hozzá a szükséges gyógyszerekhez, ezért a kerületiek gyógyszertámogatását is növelni fogja. Valamint új egészségügyi szűrő- és megelőzőprogramokat indítani majd, csökkenti a várólistákat és korszerű eszközöket vásárol a kórházakba. 

Mert az egészségen nem szabad spórolni!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.