Dr. László Imre: Felelősséget vállalunk az újbudai idősekért!

Dr. László Imre: Felelősséget vállalunk az újbudai idősekért!

Dr. László Imre konkrét intézkedések sorával készül arra, hogy polgármesterként az idősebbek életkörülményeit is jelentősen javítsa.

Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje az idősek világnapja alkalmából Facebook-videójában fejtette ki, hogyan fog segítséget nyújtani a nyugdíjasoknak október 13-a után. 

Dr. László Imre: Felelősséggel tartozunk az idősekért. Becsüljük meg őket!

Az ellenzék közös polgármesterjelöltje többek közt bővíteni fogja a 60+ programot. Senki nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy anyagi okokból ne jusson hozzá a szükséges gyógyszerekhez, ezért a kerületiek gyógyszertámogatását is növelni fogja. Valamint új egészségügyi szűrő- és megelőzőprogramokat indítani majd, csökkenti a várólistákat és korszerű eszközöket vásárol a kórházakba. 

Mert az egészségen nem szabad spórolni!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.