Dr. László Imre Újbuda természeti kincseit is megóvja!

Dr. László Imre Újbuda természeti kincseit is megóvja!

Dr. László Imre polgármesterként mindent meg fog tenni Újbuda természeti és kulturális értékeinek megvédéséért. Mostanra pedig az is bebizonyosodott, ebben a harcban számíthat képviselőtársaira is.

Bakai-Nagy Zita Újbuda újonnan megválasztott képviselője nem csak szavakban, tettekben is kifejezi, mennyire fontosnak tartja Újbuda természeti és kulturális értékeinek megóvását. A hétvégén például részt vett egy vezetett túrán a Sas-hegyen, amit a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület szervezett. 

Dr. László Imre Újbuda polgármestere, Bakai-Nagy Zitával és az ellenzék közös jelöltjeként megválasztott többi képviselőtársával együtt azért fognak dolgozni, hogy megvédjék a kerület természeti kincseit. Legyen szó barbár fairtás megállításáról, vagy a kerület tisztán tartásáról, Dr. László Imre és csapata együttes erővel fognak fellépni. 

Dr. László Imre: Egyik legfontosabb feladatunk a környezet megóvása!

Újbuda polgármestere számít a civil szervezetek, szakértők együttműködésére, hogy közösen óvhassák meg a természeti és kulturális kincseket.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Karácsony Gergely: Nincs annál fontosabb, hogy valaki szabadon önmaga lehessen!

"Budapest ereje sokszínűségében rejlik." - Karácsony Gergely köszöntője a Pride hónap alkalmából:

  • 2020.05.29

Karácsony Gergely is megemlékezett a Hableány katasztrófájáról

A hajóbaleset egy éves évfordulóján a főpolgármester, a külügyminiszter és a dél-koreai nagykövet együtt látogatott a Duna-partra.

  • 2020.05.29

Karácsony köszönetet mondott a hős állatmentőknek

Budapest főpolgármestere odafigyel a legkiszolgáltatottabbakra is. Az állatvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.