Dr. László Imre Újbuda természeti kincseit is megóvja!

Dr. László Imre Újbuda természeti kincseit is megóvja!

Dr. László Imre polgármesterként mindent meg fog tenni Újbuda természeti és kulturális értékeinek megvédéséért. Mostanra pedig az is bebizonyosodott, ebben a harcban számíthat képviselőtársaira is.

Bakai-Nagy Zita Újbuda újonnan megválasztott képviselője nem csak szavakban, tettekben is kifejezi, mennyire fontosnak tartja Újbuda természeti és kulturális értékeinek megóvását. A hétvégén például részt vett egy vezetett túrán a Sas-hegyen, amit a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület szervezett. 

Dr. László Imre Újbuda polgármestere, Bakai-Nagy Zitával és az ellenzék közös jelöltjeként megválasztott többi képviselőtársával együtt azért fognak dolgozni, hogy megvédjék a kerület természeti kincseit. Legyen szó barbár fairtás megállításáról, vagy a kerület tisztán tartásáról, Dr. László Imre és csapata együttes erővel fognak fellépni. 

Dr. László Imre: Egyik legfontosabb feladatunk a környezet megóvása!

Újbuda polgármestere számít a civil szervezetek, szakértők együttműködésére, hogy közösen óvhassák meg a természeti és kulturális kincseket.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.