Dr. László Imre vezetésével Újbudán már meg is alakult a képviselő-testület

Dr. László Imre vezetésével Újbudán már meg is alakult a képviselő-testület

Elsők közt alakult meg az új képviselő-testület Újbudán Dr. László Imre vezetésével. A kerület új polgármestere példaértékű elszántsággal látott hozzá a polgármesterei feladatokhoz.

Büszke lehet Újbuda Dr. László Imrére és csapatára. Összeszedett, lelkes munkájuknak köszönhetően a kerületben elsők közt tarthatta meg alakuló ülését az új testület.

Rengeteg terve van Dr. László Imrének Újbuda polgármestereként, így nem meglepő, hogy nem húzták az időt. Miután csütörtökön az önkormányzati képviselők és az új polgármester is letették hivatali esküjüket,

egyből munkához is láttak. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.