Dunaújváros egészségügyi problémáinak megoldásáért fog küzdeni Kálló Gergely

Dunaújváros egészségügyi problémáinak megoldásáért fog küzdeni Kálló Gergely

Újabb közismert politikus, Szabó Tímea országgyűlési képviselő állt ki Kálló Gergely, az ellenzék közös dunaújvárosi képviselője mellett. 

Kálló Gergely, az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje Szabó Tímea országgyűlési képviselővel, a Párbeszéd társelnökével tartott közös sajtótájékoztatót. A felszólalás elsődleges témája az egészségügy dunaújvárosi és országos helyzete volt. 

Dunaújváros vasárnap választ, Kálló részletes tervekkel készül a képviselőségre. 

Az ellenzék közös jelöltje sajtótájékoztatóján elmondta, amennyiben vasárnap képviselővé választják, minden erejével a dunaújvárosi problémák megoldásán fog dolgozni, "küzdeni vasakarattal." Hozzátette: Sajnos számtalan ilyen probléma van, például a Szent Pantaleon Kórház adóssága, rossz nyílászárói vagy az egész körzetben az orvoshiány.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. március 30.

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020. március 27.

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020. március 26.

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.