Ellenzéki polgármesterekkel készített interjút az RTL

Ellenzéki polgármesterekkel készített interjút az RTL

A Házon Kívül műsorában több ellenzéki polgármesterrel is beszélgettek, köztük a fővárosi és a bajai városvezetővel is.

A műsorban arról is szó esett, hogy Nyirati Klára annak ellenére, hogy kigúnyolták és megalázták az ellenzéki jelöltek fotóit, nem bocsátotta el a Bácskai Napló főszerkesztőjét.

A bajai polgármester ezentúl még egy békejobbot is benyújtott baja egykori KDNP-s tanácsnokának is, aki azonban nem fogadta el az ajánlatot, sőt Fercsák Róbert sem vette át képviselői mandátumát. 

Az RTL műsorában felszólalt Dömény János, Szabó Richárd és maga a Bácskai Napló főszerkesztője is, Géczy Zsolt. 

Nyirati Klárát arról a nagy port kavaró ominózus tüntetésről is kérdezték, amire a mai napig értetlenül emlékszik vissza.

Ekkor a jelenlegi polgármesterről sokan azt nyilatkozták, hogy nem a katedra élére, hanem egy budapesti meleg bár mocskába való. "Minősíthetetlen stílusban írtak rólam." - fejezte ki magát Nyirati, aki azt is hozzátette, talán pont ez váltott ki egy olyasfajta ellenállást a lakókból, ami elindította azt a folyamatot, hogy végül október 13-án ő nyerhesse meg az önkormányzati választásokat. 

Karácsony Gergelyről pedig még a csapból is az folyt, hogy alkalmatlan, most mégis ő a fővárosi polgármester.

Az interjúban Karácsony az őt ért indokolatlan vádakra egy poénnal reagált: "Van egy kedvenc zeneszámom, aminek az a címe, hogy alkalmatlan vagyok." Azt nyilatkozta, hogy amikor meghallotta ezeket a szóbeszédeket, mindig ezen a számon nevetett, holott semmi köze  a politikához, hiszen a dal a szerelemről szól. 

Az új főpolgármester a mai napig azt gondolja, hiába próbálták megalázni és lejáratni, mind lepergett róla.

Egyetlen olyan pontja volt az ellene irányuló lejárató kampányoknak, amit nem tudott szó nélkül hagyni: azt terjesztették róla, hogy csődbe vitte Zuglót. "Nekem ez volt az első, ami egy teljesen kézzelfogható, ténybelileg cáfolható, valótlan dolog, mégis tizennyolcmilliószor elmondták a kampányban."

A műsorban beszéltek az előkerült és összevágott hangfelvételről, a rejtélyes csónakos megzavarásról és arról, hogy ezek a kontraprodukciók inkább csak hoztak szavazókat, mint elvittek, hiszen tökéletesen igazolták a Fidesz működéspolitikáját. 

via

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.