Épp csak megválasztották polgármesternek, Niedermüller máris fogadóórát tart

Épp csak megválasztották polgármesternek, Niedermüller máris fogadóórát tart

Épp csak egy hete lett hivatalosan is Erzsébetváros polgármestere Niedermüller Péter, máris szakít időt a kerület lakóinak meghallgatására. 

Az átadás-átvétellel járó rengeteg papírmunka, a gyanús fideszes ügyek átvilágítása, az új képviselő-testület felállítása kétségtelenül rengeteg teendővel jár Niedermüller Péter számára.

Erzsébetváros új polgármestere mégsem feledkezik meg a legfontosabbról: a kerület lakóiról. Hiába a sok-sok feladat, Niedermüller szakít időt arra, hogy meghallgassa a lakosok legnagyobb problémáit, odafigyeljen a tanácsaikra. 

Ilyen egy igazi, lokálpatrióta polgármester!

Nidermüller Péter első polgármesteri fogadóórája október 30-án, szerdán 16.00 és 18.00 óra között lesz.

Erzsébetváros új polgármestere ezzel a lépésével ismét bebizonyította: Ő a lakók érdekeit figyelembe véve fogja vezetni a kerületet.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.