Épp csak megválasztották polgármesternek, Niedermüller máris fogadóórát tart

Épp csak megválasztották polgármesternek, Niedermüller máris fogadóórát tart

Épp csak egy hete lett hivatalosan is Erzsébetváros polgármestere Niedermüller Péter, máris szakít időt a kerület lakóinak meghallgatására. 

Az átadás-átvétellel járó rengeteg papírmunka, a gyanús fideszes ügyek átvilágítása, az új képviselő-testület felállítása kétségtelenül rengeteg teendővel jár Niedermüller Péter számára.

Erzsébetváros új polgármestere mégsem feledkezik meg a legfontosabbról: a kerület lakóiról. Hiába a sok-sok feladat, Niedermüller szakít időt arra, hogy meghallgassa a lakosok legnagyobb problémáit, odafigyeljen a tanácsaikra. 

Ilyen egy igazi, lokálpatrióta polgármester!

Nidermüller Péter első polgármesteri fogadóórája október 30-án, szerdán 16.00 és 18.00 óra között lesz.

Erzsébetváros új polgármestere ezzel a lépésével ismét bebizonyította: Ő a lakók érdekeit figyelembe véve fogja vezetni a kerületet.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.