Ez független? Ismert fideszesekkel sörözget Puzsér

Ez független? Ismert fideszesekkel sörözget Puzsér

Puzsér ugyanúgy nem civil és nem fügetlen, ahogy nem zöld. A Fidesz embere, erre bizonyíték is van.

A minap megírtuk, mennyire zöld Puzsér Róbert. Aki nem akarja elolvasni, annak most eláruljuk: semennyire, pénzért simán autókat reklámoz a "Sétáló Budapest" lázálmának kiagyalója.

Most arról kell beszámoljunk, hogy ahogy nem zöld, úgy nem is független az egykor sikeres kritikusként és médiacelebként ismert politikus. Úgy tűnik, igencsak jóban van néhány ismert fideszessel. Íme egy kép, amit a Szarvas Szilveszter nevű Fidesz-csicska propagandamunkás tett ki a Facebookra. A két nappal ezelőtt készült képen Szarvas mellett Puzsér Róbert látható, a kép bal szélén pedig egy másik ismert Fidesz-komornyik, Huth Gergely integet.

Szarvas és Huth jelenleg a Pesti Srácok nevű fideszes propagandaszennylapot szerkesztik, de kiadtak már könyvet Soros György világhódító összeesküvéseiről is. Huth Gergely korábban egyébként a Fidesz-frakció kommunikációs tanácsadója is volt, amiért milliókat tett zsebre közvetlenül. A két Fidesz-csicska propagandista most is nagyon jól fekszik a Fidesznél, erre például egy különlegesen ékes bizonyíték mindannyiunk kedvence, a sokak által csak Shrek-ként emlegetett Németh rezsi Szilárd e posztja.
Ezután van még valaki, aki elhiszi, hogy Puzsért nem a Fidesz pénzeli és támogatja azért, hogy megossza az ellenzéki szavazókat?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.