Fizetésük tizedét adják a koronavírus elleni harchoz a józsefvárosi képviselők

Fizetésük tizedét adják a koronavírus elleni harchoz a józsefvárosi képviselők

Alapot hoztak létre a rászorulók segítésére a vészhelyzet alatt. Bárki adakozhat.

Nemcsak az életünket fenyegeti a koronavírus-járvány. A pénztárcánk és a megélhetésünk is veszélybe tud kerülni a következő hetekben és hónapokban. Már most több tízezer ember veszítette el a munkáját. A krízishelyzetbe jutott polgártársaink segítése ilyen helyzetben is kiemelt feladat kell, hogy legyen.

Alap a koronavírus-károsultaknak.

Pikó András Facebook-oldalán jelentette be, hogy alapot hoznak létre a koronavírus-károsultak megsegítésére. Sok család megélhetése került már eddig is veszélybe Józsefvárosban. A válság pedig még csak ezután kezdi éreztetni igazán a hatását. A Pikó mögött álló frakció minden képviselője felajánlotta havi jövedelme 10%-át, egészen addig, amíg a vészhelyzet és a gazdasági válság el nem múlik.

Újabb példás gesztust tett a 8. kerület új többsége. Végre olyan vezetői vannak Józsefvárosnak, akikre számíthatnak a rászorulók is!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.

  • 2020.06.03

Karácsony Gergely: Ugyanaz az ellenfél, mint eddig

A helyzet javult, de a veszély még nem múlt el. Megint sok múlhat a budapestieken - Karácsony Gergely főpolgármester szerint.

  • 2020.06.02

Karácsony Gergely: Nincs annál fontosabb, hogy valaki szabadon önmaga lehessen!

"Budapest ereje sokszínűségében rejlik." - Karácsony Gergely köszöntője a Pride hónap alkalmából: