Fotókkal bizonyítjuk: A budapestiek példásan viselkednek járványügyben

Fotókkal bizonyítjuk: A budapestiek példásan viselkednek járványügyben

Az FKF, a BKK, de legfőbbképpen a budapesti lakosok azok, akiknek a dicséretes magatartása miatt esély van a járvány megfékezésére. Mutatjuk:

Hétfőtől kötelező a maszkhordás a budapesti tömegközlekedésen, a fővárosi üzletekben és bevásárlóközpontokban is. Ennek apropóján készítettünk fotókat reggel a fővárosi csomópontokon.

Képeinken tisztán látszik, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó folyamatosan fertőtleníti a budapesti utcákat a fertőzésveszély csökkentése érdekében. 

Azt is látható, hogy a BKK teljesítette ígéretét. Miután Karácsony Gergely a járvány terjedésének megakadályozása érdekében elrendelte a kötelező maszkviselést a tömegközlekedési eszközökön, a BKK ingyenesen maszkok osztásába kezdett.  

Ami azonban a leginkább reménykeltő az az, ahogyan a budapesti polgárok viselkednek. Távolságot tartanak, csak a legszükségesebb esetben járnak ki és mindenek előtt: maszkot hordanak. 

Köszönjük Budapest!

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.