Gyáva Tarlóst nyuszijelmezes aktivisták lepték meg

Gyáva Tarlóst nyuszijelmezes aktivisták lepték meg

A nyúljelmezbe bújt aktivisták azt próbálták megtudni a gyáva főpolgármestertől, mi kell ahhoz, hogy kiálljon vitatkozni Karácsony Gergellyel. A békés tüntetőkről végül lerángatták a maszkot.

Ma reggel beszédet mondott Orbán gyáva bábja, Tarlós István Orbán Századvég nevű elemzőintézetének a konferenciáján. A 444 számolt be róla, hogy a beszéd után a Párbeszéd nyuszijelmezbe öltözött aktivistái lepték meg a főpolgármestert.

Megkérdezték Tarlóst: miért menekül még mindig a vita elől?

A Tarlósnak maszkjukkal tükröt mutató jelmezes aktivisták azt kérték számon Orbán bábján, hogy miért menekül el a vita elől Karácsony Gergellyel. Mindemellett azt is megpróbálták elérni, hogy Tarlós töltsön ki egy kérdőívet arról, milyen feltételekkel lenne végre hajlandó kiállni vitatkozni az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjével.  

 

(Kérdőívet kapott a gyáva Tarlós)

Végül lerángatták a tiltakozókról a maszkot

A 444 videóján az is jól látható, ahogy egy ponton a konferencián részvevő emberek közül páran felállnak és letépik a nyúlmaszkot a békés tüntetőkről.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.