Gyáva Tarlóst nyuszijelmezes aktivisták lepték meg

Gyáva Tarlóst nyuszijelmezes aktivisták lepték meg

A nyúljelmezbe bújt aktivisták azt próbálták megtudni a gyáva főpolgármestertől, mi kell ahhoz, hogy kiálljon vitatkozni Karácsony Gergellyel. A békés tüntetőkről végül lerángatták a maszkot.

Ma reggel beszédet mondott Orbán gyáva bábja, Tarlós István Orbán Századvég nevű elemzőintézetének a konferenciáján. A 444 számolt be róla, hogy a beszéd után a Párbeszéd nyuszijelmezbe öltözött aktivistái lepték meg a főpolgármestert.

Megkérdezték Tarlóst: miért menekül még mindig a vita elől?

A Tarlósnak maszkjukkal tükröt mutató jelmezes aktivisták azt kérték számon Orbán bábján, hogy miért menekül el a vita elől Karácsony Gergellyel. Mindemellett azt is megpróbálták elérni, hogy Tarlós töltsön ki egy kérdőívet arról, milyen feltételekkel lenne végre hajlandó kiállni vitatkozni az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjével.  

 

(Kérdőívet kapott a gyáva Tarlós)

Végül lerángatták a tiltakozókról a maszkot

A 444 videóján az is jól látható, ahogy egy ponton a konferencián részvevő emberek közül páran felállnak és letépik a nyúlmaszkot a békés tüntetőkről.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.