Három telefonszámot hívhatnak az idősek Debrecenben

Három telefonszámot hívhatnak az idősek Debrecenben

Papp László, Debrecen polgármestere Facebook-oldalán mutatta meg azt a három telefonszámot, amelyeken az idős emberek jelentkezhetnek, ha segítségre van szükségük.

Papp László felhívta a lakosok figyelmét is arra, hogy ha ismernek olyan idős személyt, aki igénybe venné a szolgáltatásokat, akkor jelezzék.

Azoktól várják a hívásokat, akik a veszélyhelyzetre tekintettel nem tudják magukat ellátni, segítségre szorulnak a bevásárlásban, a gyógyszerek beszerzésében, vagy más létfenntartáshoz szükséges tevékenységben. 

A debreceni Polgármesteri Hivatal koronavírussal kapcsolatos telefonos ügyfélközpontjában kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

Hozzátette, aggódnak az idős lakosokért, és szeretnének segíteni. Megkérte a polgárokat, hogy adják tovább a telefonszámokat, hogy minél több segítségre szorulóhoz eljusson.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.