Hétfőtől Szigetváron is megnyitnak az óvodák és bölcsődék

Hétfőtől Szigetváron is megnyitnak az óvodák és bölcsődék

Május 25-től visszatérhetnek a gyerekek a szigetvári óvodákba, és bölcsikbe. Azoknak a szülőknek, akik még nem engednék óvodába, bölcsibe a gyereket, szólniuk kell az intézmény vezetőjének.

Az óvodák és a bölcsődék újranyitásáról szóló kormányrendelet értelmében május 25-től Szigetváron is kinyitnak az óvodák és a bölcsik. Hétfőtől az étkeztetést is megtudják oldani az intézményekben.

Ha valaki mégsem szeretné a gyermekét beadni az óvodába, vagy a bölcsibe, azt jelezni kell az intézmény vezetője felé. 
Nyáron (augusztus 31-ig) maximum két hétre fognak bezárni a helyi óvodák és bölcsik. 
Május 25-től már csak az általános-, és középiskolás gyerekek számára szállítják ki az ételt, az óvodás gyerekeknek ez hétfőtől csak akkor ját, ha bemennek az intézménybe.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.