Íme a BKK új, elismert és tapasztalt vezetője

Íme a BKK új, elismert és tapasztalt vezetője

Budapest történetében először egy nő vezetheti a Budapesti Közlekedési Központot.

Varga Ivett nyerte a BKK vezérigazgatói posztjára kiírt pályázatot - írta meg az Index.

Varga Ivett személyében tapasztalt vezetője lett a  fővárosi közlekedési cégnek.

Bőven van már tapasztalata az új vezetőnek. Varga ezidáig a BKK stratégiai és innovációs igazgatói pozícióját töltötte be nagy sikerrel. 

Varga Ivett korábban dolgozott már projektmenedzserként és egy időben a Városházán hozzá tartoztak az energetikai-, hulladék- és csatornaprojektek is. 

Karácsony Gergely: komoly verseny volt!

Az egyik legkomolyabb szakmai verseny a BKK vezérigazgatói pályázói között folyt, közölte az Index kérdésére Karácsony Gergely főpolgármester. A lap szerint a városvezető örül, hogy olyan szakember nyert, aki jól ismeri a vállalatot, és biztos abban, hogy kiváló partnere lesz a fővárosnak abban, hogy Budapest közlekedése egyre jobban megfeleljen a globális kihívásoknak.

Index

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.