Jámbor András a fővárosi városházához igazolt

Jámbor András a fővárosi városházához igazolt

A Mérce alapítója és korábbi főszerkesztője mostantól Kis Ambrus általános főpolgármester-helyettes munkáját fogja segíteni.

Mint ismert, Jámbor András 2019 novemberében lemondott a Mérce nevű hírportál főszerkesztői posztjáról. Jámbor Facebook-oldalán most arról írt, miután lemondott tisztségéről, rengeteg ajánlatot kapott sajtótól, civilektől, magánszektortól és a politikai világból is. Végül úgy döntött, Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes felkérését fogadja el, így a fővárosi városházán fog dolgozni. 

Kis Ambrus főpolgármester-helyettes ajánlatát fogadta el a Mérce volt főszerkesztője.

Jámbor hozzátette: Ez sem lesz könnyebb, mint az előző munkája, de itt is valamilyen módon a magyar népet szolgálhatja majd. "Szociáldemokrata vagyok, hiszek az államban és az intézményekben, illetve abban, hogy ezek jó vezetésével valóban lehet segíteni az állampolgároknak." Azt is reméli, hogy tényleg hozzá tud majd járulni ahhoz, hogy jobb legyen ebben a városban és ebben az országban élni.

Az is kiderült, hogy keresetének egy jó részét vissza akarja majd forgatni adomány formájában olyan projektekbe, ami annak a baloldali politikai közösségnek a munkáját támogatja, amely eddig politikai otthona volt.

(A kiemelt képet a Mércéről szedtük.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.