Jámbor András a fővárosi városházához igazolt

Jámbor András a fővárosi városházához igazolt

A Mérce alapítója és korábbi főszerkesztője mostantól Kis Ambrus általános főpolgármester-helyettes munkáját fogja segíteni.

Mint ismert, Jámbor András 2019 novemberében lemondott a Mérce nevű hírportál főszerkesztői posztjáról. Jámbor Facebook-oldalán most arról írt, miután lemondott tisztségéről, rengeteg ajánlatot kapott sajtótól, civilektől, magánszektortól és a politikai világból is. Végül úgy döntött, Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes felkérését fogadja el, így a fővárosi városházán fog dolgozni. 

Kis Ambrus főpolgármester-helyettes ajánlatát fogadta el a Mérce volt főszerkesztője.

Jámbor hozzátette: Ez sem lesz könnyebb, mint az előző munkája, de itt is valamilyen módon a magyar népet szolgálhatja majd. "Szociáldemokrata vagyok, hiszek az államban és az intézményekben, illetve abban, hogy ezek jó vezetésével valóban lehet segíteni az állampolgároknak." Azt is reméli, hogy tényleg hozzá tud majd járulni ahhoz, hogy jobb legyen ebben a városban és ebben az országban élni.

Az is kiderült, hogy keresetének egy jó részét vissza akarja majd forgatni adomány formájában olyan projektekbe, ami annak a baloldali politikai közösségnek a munkáját támogatja, amely eddig politikai otthona volt.

(A kiemelt képet a Mércéről szedtük.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.

  • 2020.09.15

Budapest több pontján maszkokat osztanak a BKK önkéntesei

A Budapesti Közlekedési Központ szeptember 15-től egyszer használatos orvosi maszkokkal segíti az utazási szabályok betartását. Maszk nélkül ugyanis tilos utazni.

  • 2020.09.13

Karácsony: gyerekként én is szerettem a számháborút, de most más időket élünk

A főpolgármester közölte: a fővárosnak nincs pénze arra, hogy a kormány feladatait átvegye.