Karácsony: Aki ilyen szeretetben él, azon nem fog a gyűlölet!

Karácsony: Aki ilyen szeretetben él, azon nem fog a gyűlölet!

Megannyi támogatója mellett első sorban feleségnek hálás Karácsony Gergely, amiért mértéktelen szeretetével támogatta a kampány alatt.

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere elsősorban feleségének a leghálásabb, amiért képes volt végigcsinálni ezt az aljas, rágalomhadjárattal, lejáratással teli kampányt.

Karácsonyt a felesége töltötte fel szeretettel a kampány alatt is.

Karácsony Facebook-oldalán hangsúlyozta: nagyon sok embernek tartozik köszönettel, de első sorban a feleségének. Ő volt az, aki olyan szintü szeretettel támogatta, hogy nem fogott rajta a gyűlöletözön, amit a Fidesz rázúdított. 

Karácsony azt is hozzátette, hogy feleségét sokan ismerik már a pedagógus-szakmában. Nem véletlenül, hiszen azon gyermekek, akik nála kezdték az iskolát, egy életre feltöltődtek emberségből, elfogadásból, együttműködésből.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.