Partizán: Karácsony gondol a Városliget jövőjére

Partizán: Karácsony gondol a Városliget jövőjére

Jó látni, hogy Karácsony Gergely megválasztása óta végre olyan főpolgármestere van Budapestnek, aki hajlandó részletes tájékoztatást adni a nyilvánosságnak minden ügyben.

A Partizán hétfő este mutatta be legújabb dokumentumfilmjét a Városliget sanyarú sorsáról. Kiderült például, hogy brutális titkolózás van a beruházás körül. A határidők egyre csak tolódnak, az árak pedig folyton növekednek, de a részletekről semmit sem lehet tudni. 

Pedig, ahogy a dokumentumfilm egyik megszólalója fogalmazott: A városligetben maga a park az élmény, ebbe szükségtelen plusz szolgáltatásokat, vásárolható élményeket begyömöszölni.  

A filmvetítést követően élő adásban beszélgetett Gulyás Márton Budapest főpolgármesterével, Karácsony Gergellyel és a főváros új főépítészével, Bardóczi Sándorral a Liget jövőjéről.

Budapest főpolgármestere a beszélgetés alatt letaglózó erejűnek nevezte a Partizán dokumentumfilmjét. 

Karácsony: Tíz körmünkkel fogjuk vissza, hogy a Liget lerombolása ne folytatódhasson.

Karácsony Gergely szerint a Városliget ügyében elsősorban politikai eszközei vannak Budapestnek. Így sikerült elérni például azt, hogy a Fidesz-rezsim azt mondja, tudomásul veszi a városvezetés akaratát és nem kezdi el megépíteni azokat az épületeket, amiknek az építése még nem indult el. 

A beszélgetésből az is kiderült, hogy az Orbán-kormány szánalmas módon folyamatos fenyegetőzéssel próbálja Karácsony Gergelyt meggyőzni arról, engedjen a Liget ügyében. A főpolgármester azonban nem enged az ócska fenyegetőzéseknek. 

A teljes beszélgetés itt nézhető meg:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.