Karácsony Gergely: Köszönöm Nektek!

Karácsony Gergely: Köszönöm Nektek!

A budapestiek minden nap bizonyítják, hogy ennek a csodálatos városnak a lakói önmagukért és egymásért is felelős, érző és gondolkodó emberek - írja a főpolgármester.


Karácsony Gergely szép és megható üzenetben köszönte meg Budapest lakóinak, hogy a nehéz időkben fegyelmezetten és összetartón viselkednek, hogy vigyáznak egymásra és segítenek annak, akinek szüksége van rá.

Nehéz hetek, lassan hónapok állnak mögöttünk és attól tartok, hogy előttünk is. A járvány próbára tette és teszi nap mint nap Budapestet, a budapestieket. Azt látom, hogy egyelőre jól vizsgáztunk. Olyan fontos értékeket mutatott és mutat meg ez a város, mint a szolidaritás, az önzetlenség és a fegyelmezettség.

A főpolgármester kollégáival egy remek videót is készített, ezzel is köszöni meg a városlakók segítségét és türelmét.

Ezt a filmet Budapest hőseinek és felelős polgárainak készítettük azért, hogy megköszönjük a helytállásukat. Fogadjátok szeretettel!

Üzenete végén Karácsony Gergely főpolgármester úgy fogalmaz: hiszem, hogy bár nagy a távolság közöttünk fizikai értelemben, talán sosem voltunk még ennyire közel.

Ahhoz, hogy ugyanúgy tudjuk segíteni egymást a járvány után a válság leküzdésében is, továbbra is szolidaritásra, együttérzésre és bátorságra lesz szükségünk. Budapest nagy próbatételek előtt áll, de nincsen kétségem afelől, hogy együtt minden akadályt leküzdünk.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.