Karácsony Gergely méltó módon emlékezik meg Bogdán Lászlóról

Karácsony Gergely méltó módon emlékezik meg Bogdán Lászlóról

Pénteken Budapest Városházán is meg lehet majd emlékezni Cserdi polgármesteréről.

Pénteken falujában temetik el Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét - közölte Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán.

Mivel a család és a hozzátartozók azt kérték, hadd gyászoljanak csendben, szűk körben, mi itt a Városházán emlékezünk rá és teremtünk erre lehetőséget mindenkinek, aki szeretné leróni kegyeletét.

Tiszteletben tartva a család kérését Budapest városvezetése pénteken reggel 9 órától - 18 óráig a Városháza 1-es udvarán vár mindenkit.

Hajtsunk fejet együtt egy csodálatos ember, egy különleges településvezető emléke előtt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.