Karácsony Gergely - Stadion helyett kórházakat!

Karácsony Gergely - Stadion helyett kórházakat!

Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje petíciót indít, hogy ne lehessen stadionokra költeni az adófizetők pénzét, amíg nincsen minden kerületben CT berendezés.

 

Karácsony Gergely Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével sajtótájékoztatón jelentette be, hogy petíciók gyűjtésébe kezdenek a város több pontján.

Luxusberuházások helyett kórházak!

Karácsony Gergely szerint nem épülhet több stadion Budapesten, amíg nincsen minden kerületben CT készülék. Mint mondta, a főpolgármesternek vétójoga van olyan nagy méretű látványberuházások esetén, mint a Budapesten elszaporodó, túlárazott stadionok, de Tarlós nem tesz semmit.

Karácsony: Amíg nincsen CT, nem épülhet stadion!

Az október 13-i választások után a változás jelöltjei Orbán Viktorral és bábjával ellentétben, a fővárosiak igényeit fogják szem előtt tartani. Éppen ezért luxusberuházások helyett kórházakra fognak pénzt költeni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.