Karácsony Gergely Szlovákia nagykövetével is együtt tud működni

Karácsony Gergely Szlovákia nagykövetével is együtt tud működni

Remek dolgok várnak Budapestre: Karácsony Gergely újabb szövetségest talált a főváros fellendítésére Szlovákia nagykövetének személyében.  

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere hétfőn találkozott Pavol Hamžíkkal, Szlovákia magyarországi nagykövetével.

A főpolgármester erről szóló Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott, "Élénk és tanulságos beszélgetést folytattunk, melynek során hangsúlyoztam, hogy aktív városdiplomáciát szeretnénk folytatni, és különösen érdekeltek vagyunk a szomszédos országok nagyvárosaihoz fűződő kapcsolatok fejlesztésében."

Karácsony újabb szövetségest talált jövőbe tekintő terveihez!

Ráadásul abban is nagy volt az egyetértés a nagykövet és Karácsony Gergely között, hogy a régióban kizárólag jövőbe tekintő, európai értékek talaján álló együttműködés vezethet eredményre.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.