Karácsony ingyenes jégpályát adott a budapestieknek

Karácsony ingyenes jégpályát adott a budapestieknek

A Városháza Parkban minden nap várja a korcsolyázni vágyókat Budapest ingyenes jégpályája!

Igazi kis fesztivállal nyitott meg a Városháza Parkban a fővárosi ingyenes jégpálya. Mint ismert, Karácsony Gergely már a választási kampányban azt ígérte, az Újvárosháza előtti - korábban évekig lezárt - területet vissza fogja adni a budapestieknek. A főpolgármester betartotta ígéretét, korábban itt tartották már az október 23-ai ünnepséget is, most pedig ingyenes családi jégpálya létesült a parkban.

korcsolyapályát január 5-ig bárki használhatja 10 és 14, valamint 15 és 20 óra között, befogadóképessége egyidejűleg 150 fő. Jó csúszást!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.