Karácsony megálljt parancsolt: a fideszes vállalkozó nem húzhatja le a fővárost

Karácsony megálljt parancsolt: a fideszes vállalkozó nem húzhatja le a fővárost

Orbán vállalkozója egyre csak több és több pénzt követelt, Karácsony azonban most megálljt parancsolt a NER-lovagnak. 


Jó ideje késik és drágul a Vidámpark helyére épülő Pannon Park kivitelezése. Az Orbán-csicska oligarcha, Garancsi István tulajdonában lévő vállalatnak már tavaszra el kellett volna végeznie a munkálatokat.

Ez persze nem történt meg, ellenben egyre feljebb szökött az ára.

Májusban például újabb 900 millió forinttal. Az új szerződés alapján augusztus végére kell kulcsrakész állapotban lennie a beruházásnak  - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Karácsony Gergely nagyon jól látta, mi lesz a vége a Liget-projekt beruházásainak: folyamatos drágulások, közpénznyelés és a zöldfelület csökkenése. Nem véletlen, hogy a főpolgármester ellenzi azt. Most pedig úgy döntött, megelőzi a további drágulást.

Legyen végre kész a Pannon Park! Inkább most kifizet a főváros plusz 900 milliót, mint ősszel kétszer annyit! Így a jövőben nem húzhatja majd le a budapestieket még jobban Garancsi cége, a pénznyelő pedig végre nyereséget termelhet Budapestnek!

Az egyébként bravúros, hogy Karácsonyék össze tudtak szedni ennyi pénzt a költségvetésből. Orbán ugyanis kicsinyes bosszúhadjárata részeként brutálisan megsarcolta Budapestet és ezzel a fővárosi embereket.

Nyilvánvaló, hogy a felcsúti miniszterelnök tönkre akarja tenni Karácsony Gergely sikereit, és nem számít neki, hogy közben megszívatja a budapesti embereket. De nem fogjuk hagyni magunkat, és nem fogjuk hagyni a főpolgármesterünket! Budapest kiáll magáért!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.