Karácsony megálljt parancsolt: a fideszes vállalkozó nem húzhatja le a fővárost

Karácsony megálljt parancsolt: a fideszes vállalkozó nem húzhatja le a fővárost

Orbán vállalkozója egyre csak több és több pénzt követelt, Karácsony azonban most megálljt parancsolt a NER-lovagnak. 


Jó ideje késik és drágul a Vidámpark helyére épülő Pannon Park kivitelezése. Az Orbán-csicska oligarcha, Garancsi István tulajdonában lévő vállalatnak már tavaszra el kellett volna végeznie a munkálatokat.

Ez persze nem történt meg, ellenben egyre feljebb szökött az ára.

Májusban például újabb 900 millió forinttal. Az új szerződés alapján augusztus végére kell kulcsrakész állapotban lennie a beruházásnak  - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Karácsony Gergely nagyon jól látta, mi lesz a vége a Liget-projekt beruházásainak: folyamatos drágulások, közpénznyelés és a zöldfelület csökkenése. Nem véletlen, hogy a főpolgármester ellenzi azt. Most pedig úgy döntött, megelőzi a további drágulást.

Legyen végre kész a Pannon Park! Inkább most kifizet a főváros plusz 900 milliót, mint ősszel kétszer annyit! Így a jövőben nem húzhatja majd le a budapestieket még jobban Garancsi cége, a pénznyelő pedig végre nyereséget termelhet Budapestnek!

Az egyébként bravúros, hogy Karácsonyék össze tudtak szedni ennyi pénzt a költségvetésből. Orbán ugyanis kicsinyes bosszúhadjárata részeként brutálisan megsarcolta Budapestet és ezzel a fővárosi embereket.

Nyilvánvaló, hogy a felcsúti miniszterelnök tönkre akarja tenni Karácsony Gergely sikereit, és nem számít neki, hogy közben megszívatja a budapesti embereket. De nem fogjuk hagyni magunkat, és nem fogjuk hagyni a főpolgármesterünket! Budapest kiáll magáért!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.