Karácsony: Most jön csak a neheze, de tudjuk, mit kell tennünk!

Karácsony: Most jön csak a neheze, de tudjuk, mit kell tennünk!

Védőfelszerelések tömegét kezdte el beszerezni a fővárosi önkormányzat, sőt, ingyenes parkolást fognak biztosítani a kórházi dolgozóknak. Ebből is látszik, Karácsony Gergely pontosan tudja, mit kell tennie a fővárosnak, hogy szembe tudjon nézni a koronavírus okozta kihívásokkal. 

Budapest főpolgármestere pontosan tudja, hogy a koronavírus-járvány eddig is rengeteg kellemetlenséget okozott a budapestieknek. De azzal is tisztában van, hogy most jön még csak a neheze. Bőven lesznek még megbetegedések, hiszen a világban mindenhol így történt. 

Karácsony Gergely: Nem kell kétségbe esnünk! Pontosan tudjuk, mit kell tennünk, hogy a város szembe tudjon nézni ezzel a kihívással. 

A főpolgármester Facebook-videójában köszönetet mondott mindenkinek, aki megfogatta tanácsukat és otthon maradt. Ugyanakkor arra kért mindenkit, továbbra is figyeljünk oda az idősekre, gondoskodjunk róluk. 

Karácsony mindemellett háláját fejezte ki az egészségügyben dolgozóknak, a szociális hálózatban dolgozóknak, a közösségi közlekedés működtetőinek, a boltosoknak, a patikusoknak, és mindenkinek, aki biztosítja a város működését.

Már csak rájuk való tekintettel is, aki teheti maradjon otthon!

A fővárosi önkormányzat és a kerületi önkormányzatok mindent megtesznek, hogy kivegyék a részüket a védekezésből. Éppen ezért nem csak kérnek a kormánytól, hanem maguk is tesznek. Például hétfőn érkezett meg az első védőfelszerelés szállítmány, amelyet Budapest saját forrásból vásárolt. Ez csak a kezdet, továbbiakat várunk.

Hozzátette: a Fővárosi Önkormányzat nem csupán szavakban, hanem tettekben is meg szeretné hálálni az egészségügyi dolgozók emberfeletti munkáját, ezért ingyenes parkolást fogunk biztosítani a kórházi dolgozóknak.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.