Karácsony példamutató módon érkezett: kerékpárral

Karácsony példamutató módon érkezett: kerékpárral

Karácsony Gergely kerékpárral érkezett a Főpolgármesteri Hivatalhoz, hogy hivatalosan átvegye Tarlóstól a város vezetését. Budapest új főpolgármestere ezzel is bebizonyította: ha valaki, akkor Ő képes lesz élhetőbb Budapestet létrehozni!

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere már megválasztása előtt garantálta: zöld fővárost fog létrehozni.

Karácsony bebizonyította, komolyan gondolja a környezetvédelem fontosságát! 

Ma találkozott egymással Karácsony Gergely és Tarlós István, hogy az előző, bukott főpolgármester átadja hivatalát. A Főpolgármesteri Hivatal átadás-átvételével Karácsony Gergely hivatalosan is megkezdte munkáját, hamarosan össze is hívja az új Fővárosi Közgyűlés alakuló ülését.  

Karácsony a tettek embereként biciklivel érkezett hivatala átvételére.

Beszédes, hogy a találkozóra Karácsony Gergely kerékpárral érkezett. Ezzel személyesen is példát mutat, hogy egy tudatos, zöld főváros válljon Budapestből.

Karácsony Gergely szerdán tartott sajtótájékoztatót, amin beszámolt legfontosabb terveiről. Az erről szóló tudósításunkat itt olvashatják.

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. március 30.

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020. március 27.

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020. március 26.

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.