Karácsony példamutató módon érkezett: kerékpárral

Karácsony példamutató módon érkezett: kerékpárral

Karácsony Gergely kerékpárral érkezett a Főpolgármesteri Hivatalhoz, hogy hivatalosan átvegye Tarlóstól a város vezetését. Budapest új főpolgármestere ezzel is bebizonyította: ha valaki, akkor Ő képes lesz élhetőbb Budapestet létrehozni!

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere már megválasztása előtt garantálta: zöld fővárost fog létrehozni.

Karácsony bebizonyította, komolyan gondolja a környezetvédelem fontosságát! 

Ma találkozott egymással Karácsony Gergely és Tarlós István, hogy az előző, bukott főpolgármester átadja hivatalát. A Főpolgármesteri Hivatal átadás-átvételével Karácsony Gergely hivatalosan is megkezdte munkáját, hamarosan össze is hívja az új Fővárosi Közgyűlés alakuló ülését.  

Karácsony a tettek embereként biciklivel érkezett hivatala átvételére.

Beszédes, hogy a találkozóra Karácsony Gergely kerékpárral érkezett. Ezzel személyesen is példát mutat, hogy egy tudatos, zöld főváros válljon Budapestből.

Karácsony Gergely szerdán tartott sajtótájékoztatót, amin beszámolt legfontosabb terveiről. Az erről szóló tudósításunkat itt olvashatják.

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.