Karácsony bízik Vitézy szaktudásában

Karácsony bízik Vitézy szaktudásában

Örülök Vitézy Dávid kinevezésének is, akiről nem egyszer mondtam el: nagyra becsülöm szaktudását - írta a főpolgármester a Facebookon.

Hiába hazudozik és uszít a Fidesz minden vonalon, Karácsony Gergely örömmel fogadta a hírt a Budapesti Fejlesztési Központ létrehozásáról és Vitézy Dávid kinevezéséről. A főpolgármester emlékeztetett: Vitézy szaktudását mindig is elismerte, sőt amikor Tarlós István kirúgta őt a BKK éléről, a Fővárosi Közgyűlésben egyedüliként szavazott a döntés ellen.

Karácsony Gergely a Lánchíd felújításával kapcsolatban azt közölte, mindössze annyi pénz kellene rá a Fidesz-kormánytól, amennyibe Orbán Viktor miniszterelnök dolgozószobája került. Ennyit azért csak megér Budapest szimbóluma, nem?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.