Karácsony bízik Vitézy szaktudásában

Karácsony bízik Vitézy szaktudásában

Örülök Vitézy Dávid kinevezésének is, akiről nem egyszer mondtam el: nagyra becsülöm szaktudását - írta a főpolgármester a Facebookon.

Hiába hazudozik és uszít a Fidesz minden vonalon, Karácsony Gergely örömmel fogadta a hírt a Budapesti Fejlesztési Központ létrehozásáról és Vitézy Dávid kinevezéséről. A főpolgármester emlékeztetett: Vitézy szaktudását mindig is elismerte, sőt amikor Tarlós István kirúgta őt a BKK éléről, a Fővárosi Közgyűlésben egyedüliként szavazott a döntés ellen.

Karácsony Gergely a Lánchíd felújításával kapcsolatban azt közölte, mindössze annyi pénz kellene rá a Fidesz-kormánytól, amennyibe Orbán Viktor miniszterelnök dolgozószobája került. Ennyit azért csak megér Budapest szimbóluma, nem?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.