Karácsony bízik Vitézy szaktudásában

Karácsony bízik Vitézy szaktudásában

Örülök Vitézy Dávid kinevezésének is, akiről nem egyszer mondtam el: nagyra becsülöm szaktudását - írta a főpolgármester a Facebookon.

Hiába hazudozik és uszít a Fidesz minden vonalon, Karácsony Gergely örömmel fogadta a hírt a Budapesti Fejlesztési Központ létrehozásáról és Vitézy Dávid kinevezéséről. A főpolgármester emlékeztetett: Vitézy szaktudását mindig is elismerte, sőt amikor Tarlós István kirúgta őt a BKK éléről, a Fővárosi Közgyűlésben egyedüliként szavazott a döntés ellen.

Karácsony Gergely a Lánchíd felújításával kapcsolatban azt közölte, mindössze annyi pénz kellene rá a Fidesz-kormánytól, amennyibe Orbán Viktor miniszterelnök dolgozószobája került. Ennyit azért csak megér Budapest szimbóluma, nem?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.