Karácsony új videója: Tarlós miért nem tett semmit a megfizethető lakhatásért?

Karácsony új videója: Tarlós miért nem tett semmit a megfizethető lakhatásért?

Tavaly az egész világon Budapesten nőttek a legnagyobb mértékben az ingatlanárak. Tapló Tarlós és Orbán bábmester pedig nem tettek semmit.

Főpolgármester úr, miért nem tett semmit annak érdekében, hogy minden budapestinek legyen megfizethető lakhatása? - kérdi új videójában Karácsony Gergely, az ellenzéki összefogás és a változás egyetlen főpolgármester-jelöltje.

  • Tavaly az egész világon Budapesten nőttek a legnagyobb mértékben az ingatlanárak.
  • Ma egy fiatal legfeljebb álmodozhat arról, hogy saját lakása lesz.
  • Tarlós István mégis – Orbán Viktor bábjaként – tétlenül nézte azt, hogy a külföldiek befektetési célú ingatlanvásárlásai miatt a csillagos égbe emelkedtek az árak.

Október 13. után bérlakásépítési programot indítunk, és visszaadjuk a főváros által korábban elvett rezsitámogatást, mert a biztonságos és megfizethető otthon mindenkinek jár - hangzik el a menő kisfilmben, amit Karácsony a Facebookra töltött fel.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.