Karácsony új videója: Tarlós miért nem tett semmit a megfizethető lakhatásért?

Karácsony új videója: Tarlós miért nem tett semmit a megfizethető lakhatásért?

Tavaly az egész világon Budapesten nőttek a legnagyobb mértékben az ingatlanárak. Tapló Tarlós és Orbán bábmester pedig nem tettek semmit.

Főpolgármester úr, miért nem tett semmit annak érdekében, hogy minden budapestinek legyen megfizethető lakhatása? - kérdi új videójában Karácsony Gergely, az ellenzéki összefogás és a változás egyetlen főpolgármester-jelöltje.

  • Tavaly az egész világon Budapesten nőttek a legnagyobb mértékben az ingatlanárak.
  • Ma egy fiatal legfeljebb álmodozhat arról, hogy saját lakása lesz.
  • Tarlós István mégis – Orbán Viktor bábjaként – tétlenül nézte azt, hogy a külföldiek befektetési célú ingatlanvásárlásai miatt a csillagos égbe emelkedtek az árak.

Október 13. után bérlakásépítési programot indítunk, és visszaadjuk a főváros által korábban elvett rezsitámogatást, mert a biztonságos és megfizethető otthon mindenkinek jár - hangzik el a menő kisfilmben, amit Karácsony a Facebookra töltött fel.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. március 30.

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020. március 27.

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020. március 26.

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.