Kiderült, mi Déri Tibor hobbija

Kiderült, mi Déri Tibor hobbija

Déri Tibor Újpest új polgármestere egy Facebook-bejegyzésben árulta el, mit csinál, ha a rengeteg munka mellett időt szakít egy kis kikapcsolódásra. Íme:

Október 24-én Déri Tibor hivatalosan is Újpest polgármesterévé vált. A kerület új vezetője azóta meg sem áll, folyamatosan a zökkenőmentes átállás lebonyolításán dolgozik. Ennek a munkának köszönhető az is, hogy október 30-án szerdán már meg is tarthatja az új képviselő-testület az alakuló ülését.

Déri felkészült a kerület felvirágoztatására!

A hétvégén mégis sikerült Déri Tibornak egy kis időt szakítania a lazításra. A Facebook-oldalán közzétett fotókból kiderül, az új polgármester számára a tökéletes kikapcsolódást egy csónakon horgászva eltöltött nap jelenti. 

Persze itt sem feledkezett meg a kerület ügyeiről Déri:

horgászat közben is új gondolatok, megoldások jártak a fejében. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.