Koronavírus: A kormány akadályozza Niedermüllert a cselekvésben

Koronavírus: A kormány akadályozza Niedermüllert a cselekvésben

A Fidesz letiltotta az információátadásról a tisztifőorvost. Ott ártanak, ahol tudnak!

Az erzsébetvárosi polgármester találkozót kezdeményezett a területen illetékes tisztifőorvossal. Az volt a célja, hogy tájékozódjon a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Szerette volna megtudni azt is, hogy mit tehet az önkormányzat a megelőzés és a védekezés érdekében.

Ostoba tiltás.

A tisztifőorvos asszony eleinte örömmel vette a megkeresést. Majd a találkozó előtt pár órával jelezte, hogy mégsem tud elmenni. A felettesei ugyanis eltiltották a találkozót az ellenzéki polgármesterrel. Ostoba és pitiáner lépés ez a jelenlegi helyzetben. Hiszen mindenki tudja már, hogy a Fidesz-kormány alkalmatlan a járványveszély kezelésére. Még azokat sem hagyják érvényesülni, akik tudnának és szeretnénk is tenni az emberek érdekében. Niedermüller hozzátette:

Csak remélni tudom, hogy ebben az ügyben nem politikai szempontok játszanak szerepet, hanem csupán ostoba bürokratikus előírásokról van szó.

A vámpírkormányból kiindulva sajnos egyszerre lehet igaz mind a két ok.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.