Koronavírus: A kormány akadályozza Niedermüllert a cselekvésben

Koronavírus: A kormány akadályozza Niedermüllert a cselekvésben

A Fidesz letiltotta az információátadásról a tisztifőorvost. Ott ártanak, ahol tudnak!

Az erzsébetvárosi polgármester találkozót kezdeményezett a területen illetékes tisztifőorvossal. Az volt a célja, hogy tájékozódjon a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Szerette volna megtudni azt is, hogy mit tehet az önkormányzat a megelőzés és a védekezés érdekében.

Ostoba tiltás.

A tisztifőorvos asszony eleinte örömmel vette a megkeresést. Majd a találkozó előtt pár órával jelezte, hogy mégsem tud elmenni. A felettesei ugyanis eltiltották a találkozót az ellenzéki polgármesterrel. Ostoba és pitiáner lépés ez a jelenlegi helyzetben. Hiszen mindenki tudja már, hogy a Fidesz-kormány alkalmatlan a járványveszély kezelésére. Még azokat sem hagyják érvényesülni, akik tudnának és szeretnénk is tenni az emberek érdekében. Niedermüller hozzátette:

Csak remélni tudom, hogy ebben az ügyben nem politikai szempontok játszanak szerepet, hanem csupán ostoba bürokratikus előírásokról van szó.

A vámpírkormányból kiindulva sajnos egyszerre lehet igaz mind a két ok.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.