Koronavírus: A kormány akadályozza Niedermüllert a cselekvésben

Koronavírus: A kormány akadályozza Niedermüllert a cselekvésben

A Fidesz letiltotta az információátadásról a tisztifőorvost. Ott ártanak, ahol tudnak!

Az erzsébetvárosi polgármester találkozót kezdeményezett a területen illetékes tisztifőorvossal. Az volt a célja, hogy tájékozódjon a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Szerette volna megtudni azt is, hogy mit tehet az önkormányzat a megelőzés és a védekezés érdekében.

Ostoba tiltás.

A tisztifőorvos asszony eleinte örömmel vette a megkeresést. Majd a találkozó előtt pár órával jelezte, hogy mégsem tud elmenni. A felettesei ugyanis eltiltották a találkozót az ellenzéki polgármesterrel. Ostoba és pitiáner lépés ez a jelenlegi helyzetben. Hiszen mindenki tudja már, hogy a Fidesz-kormány alkalmatlan a járványveszély kezelésére. Még azokat sem hagyják érvényesülni, akik tudnának és szeretnénk is tenni az emberek érdekében. Niedermüller hozzátette:

Csak remélni tudom, hogy ebben az ügyben nem politikai szempontok játszanak szerepet, hanem csupán ostoba bürokratikus előírásokról van szó.

A vámpírkormányból kiindulva sajnos egyszerre lehet igaz mind a két ok.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.