Közkedvelt politikusok sora áll ki Pollreisz Balázs mellett

Közkedvelt politikusok sora áll ki Pollreisz Balázs mellett

Az Európai Parlament alelnöke, Dobrev Klára és a Momentum elnöke, Fekete-Győr András is kiállt az ellenzék közös győri polgármesterjelöltje, Pollreisz Balázs mellett.

Fekete-Győr András csütörtökön Facebook-videóban biztosította Pollreisz Balázs a támogatásáról. 

Pollreisz Balázs megtisztítja Győrt.

Mint mondta, most vasárnap, január 26-án időközi polgármester-választás lesz Győrben. Ne hagyjuk, hogy a bukott Borkai Zsolt után, újra Borkai emberét válasszák meg GYőr polgármesterének!

Fekete-Győr: Hajrá Győr!

Éppen ezért a Momentum elnöke, mindenkit arra buzdít, szavazzon az ellenzék közös jelöltjére.

Dobrev Klára is az ellenzék közös jelöltjének támogatására buzdít egy videóban. 

Az Európai Parlament alelnöke, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint Győr izgalmas változás, fordulatos napok előtt áll. A most vasárnap sorsdöntő nap lesz a város életében. 

Győr végre lesöpörheti magáról a fideszes bilincseket!

Dobrev hozzátette: vagyük vissza a város becsületét! Változtassunk a győriek életén! Ezt a sikert és változást azonban csak együtt érhetjük el. Ahhoz, hogy tiszta várost, tiszta jövőt építhessünk, együtt kell működnie mindannyiunknak. Ezért kéri, hogy mindenki Pollreisz Balázs, az ellenzék közös polgármesterjelöltjét támogassa. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.