Kunhalmi Ágnes tettekben is segít Pestszentimre megtisztításában

Kunhalmi Ágnes tettekben is segít Pestszentimre megtisztításában

Helyi lakosokkal együtt Kunhalmi Ágnes is szemétszedéssel töltötte a hétvégét Pestszentimrén. 

Pestszentimre - Pestszentlőrinc országgyűlési képviselője is csatlakozott ahhoz a lakossági kezdeményezéshez, melynek célja a kerület megtisztítása. 

Kunhalmi: Védjétek a természetet!

Az országgyűlési képviselő akciójával ismét bebizonyította, hogy nem csak beszél róla, személyesen is mindent meg tesz a környezetünk megóvása érdekében. 

Ezzel kapcsolatos Facebook-bejegyzésében Kunhalmi Ágnes követőit is az ehhez való csatlakozásra szólítja fel. Mint írta, "Gyönyörű az idő, aki teheti szépítse a környezetét!"

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.