Kutatás bizonyítja: Hatalmas siker Karácsony városvezetése

Kutatás bizonyítja: Hatalmas siker Karácsony városvezetése

Egy friss közvélemény-kutatás bebizonyította, hogy a budapestiek nagyon meg vannak elégedve Karácsony Gergely városvezetésével, nagy fölénnyel újraválasztanák most is.  

Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a választók szerint Budapesten jobban mennek a dolgok, mint az országban. Ez derült ki a Publicus Intézet Népszava felkérésére készített közvélemény-kutatásából. 

A választók is óriási sikernek tartják, amit Karácsony Gergely már most elért főpolgármesterként!

Karácsony Gergely és városvezetésének munkájával a lakosság 43 százaléka jelentős részben vagy teljesen meg van elégedve. Sőt, Budapest főpolgármesterének még azt is sikerült elérnie, hogy még a fideszesek 40%-ának is tetszik, ami Budapesten történik. Az ellenzéki választóknak pedig több, mint a fele meg van elégedve ezzel a munkával. 

Karácsony Gergely bebizonyította a választóknak, hogy kérlelhetetlen tárgyalópartnere a kormánynak, és hajthatatlanul küzd Budapest érdekeiért. A karácsonyi méréshez képes ugyanis óriásit nőtt azok száma, akik látják, hogy érdemi tárgyalópartnere tud lenni a főpolgármester a Orbán-rezsimnek. 

A legnépszerűbb lépései az új városvezetésnek például, hogy el tudták fogadtatni a kormánnyal az atlétikai stadion miatt szabott feltételeket, valamint az egészségügyi fejlesztések ígérete is. 

Nagy az elégedetlenség Orbán politikájával:

A felmérésből az is kiderült, hogy még a fideszes választók is mélyen elítélik azt, hogy az Orbán-rezsim erővel Debrecenbe akarja költöztetni a Természettudományi Múzeumot.

Ezek után cseppet sem meglepő, hogy a felmérés rámutat: Karácsony Gergely széles ellenzéki összefogás esetén újra megnyerné a választást, ha azt most hétvégén rendeznék meg.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.