Kutatás bizonyítja: Hatalmas siker Karácsony városvezetése

Kutatás bizonyítja: Hatalmas siker Karácsony városvezetése

Egy friss közvélemény-kutatás bebizonyította, hogy a budapestiek nagyon meg vannak elégedve Karácsony Gergely városvezetésével, nagy fölénnyel újraválasztanák most is.  

Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a választók szerint Budapesten jobban mennek a dolgok, mint az országban. Ez derült ki a Publicus Intézet Népszava felkérésére készített közvélemény-kutatásából. 

A választók is óriási sikernek tartják, amit Karácsony Gergely már most elért főpolgármesterként!

Karácsony Gergely és városvezetésének munkájával a lakosság 43 százaléka jelentős részben vagy teljesen meg van elégedve. Sőt, Budapest főpolgármesterének még azt is sikerült elérnie, hogy még a fideszesek 40%-ának is tetszik, ami Budapesten történik. Az ellenzéki választóknak pedig több, mint a fele meg van elégedve ezzel a munkával. 

Karácsony Gergely bebizonyította a választóknak, hogy kérlelhetetlen tárgyalópartnere a kormánynak, és hajthatatlanul küzd Budapest érdekeiért. A karácsonyi méréshez képes ugyanis óriásit nőtt azok száma, akik látják, hogy érdemi tárgyalópartnere tud lenni a főpolgármester a Orbán-rezsimnek. 

A legnépszerűbb lépései az új városvezetésnek például, hogy el tudták fogadtatni a kormánnyal az atlétikai stadion miatt szabott feltételeket, valamint az egészségügyi fejlesztések ígérete is. 

Nagy az elégedetlenség Orbán politikájával:

A felmérésből az is kiderült, hogy még a fideszes választók is mélyen elítélik azt, hogy az Orbán-rezsim erővel Debrecenbe akarja költöztetni a Természettudományi Múzeumot.

Ezek után cseppet sem meglepő, hogy a felmérés rámutat: Karácsony Gergely széles ellenzéki összefogás esetén újra megnyerné a választást, ha azt most hétvégén rendeznék meg.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Karácsony Gergely: Nincs annál fontosabb, hogy valaki szabadon önmaga lehessen!

"Budapest ereje sokszínűségében rejlik." - Karácsony Gergely köszöntője a Pride hónap alkalmából:

  • 2020.05.29

Karácsony Gergely is megemlékezett a Hableány katasztrófájáról

A hajóbaleset egy éves évfordulóján a főpolgármester, a külügyminiszter és a dél-koreai nagykövet együtt látogatott a Duna-partra.

  • 2020.05.29

Karácsony köszönetet mondott a hős állatmentőknek

Budapest főpolgármestere odafigyel a legkiszolgáltatottabbakra is. Az állatvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.