Megkapó videó készült az újpesti képviselő-testület megalakulásáról

Megkapó videó készült az újpesti képviselő-testület megalakulásáról

Déri Tibor legújabb videójából kiderült, pozitív, együttműködésen alapulú korszak kezdődik az új polgármester vezetésével Újpest életében.

Déri Tibor, a IV. kerület polgármestere Facebook-oldalán tett közzé egy videót az újpesti Városházán megtartott alakulú ülésről.

Déri Tibor vezetésével új ciklus kezdődik a kerület életében!

Az új polgármester rendkívül jó hangulatú rendezvényen tette le esküjét és tartotta meg köszönőbeszédét. Bebizonyosodott: Déri Tibornak valóban az a célja, hogy a politika ne a politikusokról és azok harcairól, csatározásairól szóljon, hanem a lakosokról, emberekről és a problémák közös leküzdéséről. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.