Megkezdődött a II. kerületben is a közterületek fertőtlenítése

Megkezdődött a II. kerületben is a közterületek fertőtlenítése

Őrsi Gergely (MSZP) a II. kerület polgármestere Facebook oldalán azt írja folytatódnak a kerületben a fertőtlenítő takarítások.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy közterülteink tiszták, és a lehető legbiztonságosabbak legyenek!

De továbbra is azt kérik, hogy aki csak teheti maradjon otthon, főleg a 65 év felettiek, hiszen rájuk a legveszélyesebb a koronavírus. Akinek mégis ki kell menni az utcára, az tartsa be a 2 méteres távolságot más emberektől.

Az ellenzéki vezetésű II. kerületben számos intézkedést hoztak a lakók védelmében, és igyekeznek az egészségügyi dolgozóknak is segíteni. A vészhelyzetre való tekintettel és annak fennállásáig a szociális bérlakásokat Őrsi Gergely kezdeményezésére a kerületben működő egészségügyi intézményekben dolgozók részére biztosítja a veszélyhelyzet fennállásáig, de lekésőbb a a bérbeadástól számított 90 napig. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.