Megkezdődött a II. kerületben is a közterületek fertőtlenítése

Megkezdődött a II. kerületben is a közterületek fertőtlenítése

Őrsi Gergely (MSZP) a II. kerület polgármestere Facebook oldalán azt írja folytatódnak a kerületben a fertőtlenítő takarítások.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy közterülteink tiszták, és a lehető legbiztonságosabbak legyenek!

De továbbra is azt kérik, hogy aki csak teheti maradjon otthon, főleg a 65 év felettiek, hiszen rájuk a legveszélyesebb a koronavírus. Akinek mégis ki kell menni az utcára, az tartsa be a 2 méteres távolságot más emberektől.

Az ellenzéki vezetésű II. kerületben számos intézkedést hoztak a lakók védelmében, és igyekeznek az egészségügyi dolgozóknak is segíteni. A vészhelyzetre való tekintettel és annak fennállásáig a szociális bérlakásokat Őrsi Gergely kezdeményezésére a kerületben működő egészségügyi intézményekben dolgozók részére biztosítja a veszélyhelyzet fennállásáig, de lekésőbb a a bérbeadástól számított 90 napig. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.