Míg a Fidesz csak rongál, Soproniék felújítanak

Míg a Fidesz csak rongál, Soproniék felújítanak

Míg a terézvárosi Fidesz a villalakó Hassay vezetésével csak rongálja a kerületi padokat, addig Soproni Tamás és csapata felújítják azokat.

Mint azt már megszokhattuk a Fidesznek nincsen semmilyen pozitív üzenete a kampányban. Így van ez Terézvárosban is. A villalakó Hassay és emberei csak hazudozással, lejáratással, na meg persze szavazatvásárlással próbálkoznak. 

A fideszesek nem tisztelik Terézváros értékeit sem

Ehhez a lejáratáshoz a legújabb eszközük az, hogy hazugságokat állító matricákkal ragasztják tele a VI. kerületi padokat, ablaktáblákat. 

Soproni: Ők rongálnak. Mi rendet teszünk.

Soproni Tamás Facebook-oldalán közzétett fotójából kiderült, hogy amíg a fideszesek csak rongálnak, addig Terézváros közös ellenzéki polgármesterjelöltje csapatával helyrehozza azokat. Legutóbb például a Kodály köröndön festettek le egy lepusztult állapotban lévő padot. 

Jól bizonyítja ez is: Míg Orbán bábjait csak hatalmuk megtartása érdekli, addig az ellenzék jelöltjei a kerületi emberek érdekeiért dolgoznak. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.