Milyen alapon álzöldezi Karácsonyt Puzsér?

Milyen alapon álzöldezi Karácsonyt Puzsér?

Puzsér Róbert rendszeresen mond sértő és méltatlan dolgokat Karácsony Gergelyre, sőt a hazugság és a megtévesztés sem idegen tőle. Ebben is hasonlít a Fideszre.

A minap Puzsér Róbert egyik politikai oldala az alábbi képet posztolta ki a Facebookra.

Ehhez képest, mi inkább mutatnánk egy másikat, ami sokkal inkább vet fel kérdéseket.

És még mielőtt valaki azt találja mondani, hogy ez biztos valami nagyon környezetkímélő autó, hát nem, ez egy csak turbós benzines és dízel változatban gyártott, kifejezetten sportos fastback, egy VW Arteon. Puzsér ezt az autót pénzért promotálta.

Puzsér Róbert egyébként szereti a sportkocsikat, erről maga is hosszan beszél egyik műsorában, ahol azt is elmondja, hogy saját autója egy fekete VW Scirocco. Tudják, az a Volkswagen-csoport gyártja mindkettőt, amely éveken át meghamisította a károsanyag-kibocsátási adatokat.

Ezt egyébként két évvel korábban maga a mi Róbertünk is elítélte, nézzék csak.

Vagyis Puzsér környezetvédő, amikor az áll érdekében, autóbolond, amikor azért fizeti meg egy nagy márka.

De akkor ki itt az álzöld?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.