Minden szavazókörben lesz ellenzéki delegált

Soproni Tamás, terézvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt megnyugtató bejegyzéssel készült a tegnapi nap folyamán azok számára, akiknek kétségeik voltak, hogy elmenjenek-e szavazni. 

Soproni Facebook-on írta le, hogy tudja, nagyon sokan amiatt gondolkoznak azon, hogy egyáltalán elmenjenek-e szavazni, mert félnek, hiába húzzák be az X-et az ellenzéki jelöltekre, a szavazatukat majd véletlen elfelejtik beleszámolni.

Sajnos, nem alaptalan a gyanú, hiszen volt már bőven példa rejtélyes esetre a szavazókörökben, például a tavalyi országgyűlési választásokon is. Ezek azonban csak olyan helyeken történhetnek meg, ahol csak kormánypárti delegáltak vannak jelen. 

A polgármester-jelölt a következő sorokkal szerette volna megnyugtatni a kétségek közt örlődőket: "az idei önkormányzati választásokon MINDEN budapesti szavazókörben, így természetesen minden terézvárosiban is, jelen lesznek az ellenzék delegáltjai. Ügyelni fognak a választás tisztaságára, és gondoskodnak róla, hogy minden leadott szavazatot beszámoljanak."

Ennek értelmében mindenki nyugodt szívvel mehet el szavazni vasárnap. Soproni arra kér mindenkit, hogy ezt tegyék is meg!

A mi sorsunk, a mi jövőnk, a mi életünk és a mi városunk. Szóljunk bele abba, ami minket érint! Október 13-án van rá lehetőségünk! 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. március 30.

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020. március 27.

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020. március 26.

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.