Minden szavazókörben lesz ellenzéki delegált

Soproni Tamás, terézvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt megnyugtató bejegyzéssel készült a tegnapi nap folyamán azok számára, akiknek kétségeik voltak, hogy elmenjenek-e szavazni. 

Soproni Facebook-on írta le, hogy tudja, nagyon sokan amiatt gondolkoznak azon, hogy egyáltalán elmenjenek-e szavazni, mert félnek, hiába húzzák be az X-et az ellenzéki jelöltekre, a szavazatukat majd véletlen elfelejtik beleszámolni.

Sajnos, nem alaptalan a gyanú, hiszen volt már bőven példa rejtélyes esetre a szavazókörökben, például a tavalyi országgyűlési választásokon is. Ezek azonban csak olyan helyeken történhetnek meg, ahol csak kormánypárti delegáltak vannak jelen. 

A polgármester-jelölt a következő sorokkal szerette volna megnyugtatni a kétségek közt örlődőket: "az idei önkormányzati választásokon MINDEN budapesti szavazókörben, így természetesen minden terézvárosiban is, jelen lesznek az ellenzék delegáltjai. Ügyelni fognak a választás tisztaságára, és gondoskodnak róla, hogy minden leadott szavazatot beszámoljanak."

Ennek értelmében mindenki nyugodt szívvel mehet el szavazni vasárnap. Soproni arra kér mindenkit, hogy ezt tegyék is meg!

A mi sorsunk, a mi jövőnk, a mi életünk és a mi városunk. Szóljunk bele abba, ami minket érint! Október 13-án van rá lehetőségünk! 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.