Nagy vitát váltott ki a veszprémiek között a viaduktról leugró újabb ember tragédiája

Nagy vitát váltott ki a veszprémiek között a viaduktról leugró újabb ember tragédiája

Egy veszprémi csoportban nagy vita alakult ki az eset kapcsán.

Portálunk beszámolt róla, hogy nemrégiben újabb ember ugrott le a viaduktról. Cikkünk az áldozatok emlékét tiszteletben tartva azt a kérdést is fejtegette, hogy vajon Ovádi Péter fideszes országgyűlési képviselő és Porga Gyula Veszprém kormánypárti polgármestere miért nem tesz semmit a fizikai védelem kialakításáért?

Védőháló felfeszítése, kerítés építése, térfigyelő kamera felszerelése együttesen is szóba jöhetne, hogy megelőzzük a későbbiekben a hasonló eseteket.

Szemezgettünk a veszprémiek hozzászólásaiból.

"én szomorúságot érzek... -létezett egy ember-aki köztünk élt-és egyszer csak úgy döntött elveti az életét, s ezt a formáját választotta...s nem volt senki, aki visszatartsa! :("
"ha mindenki normálisan értelmezné ami nagyon sok embernek nem megy csak fennakadunk a szavakon pont azt irja a cikk írója hogy mért nem találnak valami megoldást hogy ez ne történjen meg nem csak fröcsögni kell sok embernek mert az értelmezés az nulla mondom az újságíró is fogalmazhatott volna másképp de éppen arra célzott hogy kellene valami megoldás"
"Az országos vezetés valamelyest felelős az öngyilkosságokért. De nem nagyon, mert háborúban alig vannak öngyilkosok. Minél nehezebb túlélni az embereknek, annál kevesebben ölik meg magukat. Régóta van napirenden a magas fal, háló, fák a viadukt alá stb. ötletek. Semmi értelme, aki akar lelép a 10. tetejéről is éjjel, halálordítással a csendben. :'("
Ha voltak már tervek a Fidesz részéről, vajon miért nem léptek idáig? Mennyi áldozat kell még ahhoz, hogy történjen valami az érdemleges védekezés kiépítéséhez? 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.