Naponta 50 négyzetméter kátyút szüntet meg Őrsi Gergely

Naponta 50 négyzetméter kátyút szüntet meg Őrsi Gergely

A jó idő beköszöntével folyamatosan dolgoznak az utak karbantartásán a II. kerületben. Őrsi Gergely, polgármester nem aprózza el, naponta 50 négyzetméter kátyú megszüntetését tűzte ki célul. 

Facebook oldalán be is mutatja egy videóban, hogyan zajlik majd a munka. Ígérete szerint amikor az időjárás engedi, naponta legalább 50 négyzetméter kátyút számolnak föl kerületszerte. Az úthibákat, melyekre a korábbi vezetőség nem figyelt oda, most tartós technológiával javítják.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.