Nem akárki lesz Budapest főkertésze

Nem akárki lesz Budapest főkertésze

Karácsony meghallgatta a zöld civil szervezetek tanácsát: hazánk egyik legismertebb és legelismertebb tájépítésze, Bardóczi Sándor lesz Budapest új főkertésze.

Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán tette közzé az örömhírt, miszerint újra lesz főkertésze Budapestnek. Ráadásul Karácsonynak sikerült elérnie, hogy az ország egyik legismertebb tájépítésze, Bardóczi Sándor vállalja el ezt a pozíciót. 

Karácsony azt is elmondta: az, hogy a főépítészhez hasonlóan legyen olyan felelős vezető a Városházán, aki egységben látja, kezeli és fejleszti Budapest zöldfelületeit, zöld civil szervezetek felvetése volt.

Karácsony:"Üdv a fedélzeten, Sanyi!"

Bardóczi Sándor főkertészként az ambiciózus zöldesítési program megvalósításáért, a klímavészhelyzettel kapcsolatos teendők elvégzéséért fog dolgozni.

(Kiemelt kép: NOL.hu)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.