Nem akárki lesz Budapest főkertésze

Nem akárki lesz Budapest főkertésze

Karácsony meghallgatta a zöld civil szervezetek tanácsát: hazánk egyik legismertebb és legelismertebb tájépítésze, Bardóczi Sándor lesz Budapest új főkertésze.

Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán tette közzé az örömhírt, miszerint újra lesz főkertésze Budapestnek. Ráadásul Karácsonynak sikerült elérnie, hogy az ország egyik legismertebb tájépítésze, Bardóczi Sándor vállalja el ezt a pozíciót. 

Karácsony azt is elmondta: az, hogy a főépítészhez hasonlóan legyen olyan felelős vezető a Városházán, aki egységben látja, kezeli és fejleszti Budapest zöldfelületeit, zöld civil szervezetek felvetése volt.

Karácsony:"Üdv a fedélzeten, Sanyi!"

Bardóczi Sándor főkertészként az ambiciózus zöldesítési program megvalósításáért, a klímavészhelyzettel kapcsolatos teendők elvégzéséért fog dolgozni.

(Kiemelt kép: NOL.hu)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!