Nem áll le az élet Baján: szuper fejlesztések a színházban

Nem áll le az élet Baján: szuper fejlesztések a színházban

A kényszerleállás idején se szünetel a munka a városi színházteremben.

A tavaly nyáron elvégzett felújítási munkálatok néhány problémát megoldottak, bőven maradt még olyan tenni-, illetve javítanivaló, amely a közönség számára talán kevésbé látványos, a színészek és a háttérben dolgozó stáb biztonsága szempontjából azonban feltétlenül szükséges - írja a baja.hu.

A nézőtér és az előtér felújítása valóban időszerű és dicséretes volt, mindezek azonban a közönség kényelmén túl főként a látványt szolgálják. Jelen munkálatokkal azonban már a színházi munka biztonsága a cél – tájékoztatott Ottmár Attila művészeti vezető.

Hozzátette: Némedi István, a Baja Marketing Kft. nemrég kinevezett ügyvezető igazgatója már a tavaszi évadot sem akarta felújítási munkálatok nélkül megkezdeni, mivel azonnal világossá vált számára ezek fontossága. A kényszerű szünet azonban most jól hasznosítható ilyen célra.

Vannak városok, ahol a kényszerű leállás során megpróbálják kihozni a lehető legjobb és leghasznosabb lehetőségeket. Baja egy ilyen település. Köszönjük a munkáját azoknak, akik a város fejlesztéséért küzdenek nap mint nap.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.