Niedermüller már Orbánnal is küzd a kerület érdekében

Niedermüller már Orbánnal is küzd a kerület érdekében

Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, követeli: a kormány biztosítson célzott forrást a kerület számára!

Erzsébetváros polgármestere levelében azt kéri Orbántól, a kormány biztosítson célzott forrást a kerület számára. Ezen pénzeket arra használná a kerület önkormányzata, hogy a turizmus okozta károkat helyrehozza, megtisztítsa Erzsébetvárost, valamint az ott élők életkörülményeit javítsa. 

Remek tervekkel állt elő Niedermüller!

A polgármester Orbánnak írt levelében leírja: az erzsébetvárosi vendéglátóhelyektől minden évben több tízmilliárd forint adóbevétele származik a kormánynak. Ha ebből évi 1 milliárd forintot a VII. kerületnek adnak a kormány, azzal hatalmas mértékben tudná a városvezetés javítani az erzsébetvárosiak életszínvonalát. 

Végül arra kérte Niedermüller a miniszterelnököt, jelöljön ki felelőst, akivel megkezdheti a tárgyalásokat a kerület érdekében. 

Kíváncsian várjuk, hajlandó e foglalkozni az erzsébetvárosi polgárokkal Orbán Viktor!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.