Niedermüller már Orbánnal is küzd a kerület érdekében

Niedermüller már Orbánnal is küzd a kerület érdekében

Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, követeli: a kormány biztosítson célzott forrást a kerület számára!

Erzsébetváros polgármestere levelében azt kéri Orbántól, a kormány biztosítson célzott forrást a kerület számára. Ezen pénzeket arra használná a kerület önkormányzata, hogy a turizmus okozta károkat helyrehozza, megtisztítsa Erzsébetvárost, valamint az ott élők életkörülményeit javítsa. 

Remek tervekkel állt elő Niedermüller!

A polgármester Orbánnak írt levelében leírja: az erzsébetvárosi vendéglátóhelyektől minden évben több tízmilliárd forint adóbevétele származik a kormánynak. Ha ebből évi 1 milliárd forintot a VII. kerületnek adnak a kormány, azzal hatalmas mértékben tudná a városvezetés javítani az erzsébetvárosiak életszínvonalát. 

Végül arra kérte Niedermüller a miniszterelnököt, jelöljön ki felelőst, akivel megkezdheti a tárgyalásokat a kerület érdekében. 

Kíváncsian várjuk, hajlandó e foglalkozni az erzsébetvárosi polgárokkal Orbán Viktor!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.