Nyáron hatalmas bulit csinál a rakpartra Karácsony Gergely

Nyáron hatalmas bulit csinál a rakpartra Karácsony Gergely

Remek ötlettel állt elő Karácsony Gergely főpolgármester nyárra. Augusztus végéig folyamatosan rendezvények lesznek a rakparton. 

Karácsony Gergely főpolgármesterként sok egyéb mellett a programlehetőségekről is gondoskodik Budapesten. 

A főpolgármester az Inforádió Aréna című műsorában adott interjút. A beszélgetésen többek közt arról is beszélt, az iskolai nyári szünet idejére várhatóan egészen augusztus 20-ig lezárják a pesti alsó rakpartot.

Ennek köszönhetően a Parlamenttől északra és délre több kulturális rendezvény, buli lesz. Beach-hangulatot biztosítanak. 

Karácsony hozzátette, hogy ez egy teszt lesz. Ezt követően forgalomcsillapító politikát terveznek a rakparton. Heteken belül el is indul a társadalmi egyeztetés a Széchenyi tér felújítása, Lánchíd és a rakpartok jövőbeni szerepe körül is.

Karácsony meghallgatja a budapestiek véleményét. 

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.