Nyáron hatalmas bulit csinál a rakpartra Karácsony Gergely

Nyáron hatalmas bulit csinál a rakpartra Karácsony Gergely

Remek ötlettel állt elő Karácsony Gergely főpolgármester nyárra. Augusztus végéig folyamatosan rendezvények lesznek a rakparton. 

Karácsony Gergely főpolgármesterként sok egyéb mellett a programlehetőségekről is gondoskodik Budapesten. 

A főpolgármester az Inforádió Aréna című műsorában adott interjút. A beszélgetésen többek közt arról is beszélt, az iskolai nyári szünet idejére várhatóan egészen augusztus 20-ig lezárják a pesti alsó rakpartot.

Ennek köszönhetően a Parlamenttől északra és délre több kulturális rendezvény, buli lesz. Beach-hangulatot biztosítanak. 

Karácsony hozzátette, hogy ez egy teszt lesz. Ezt követően forgalomcsillapító politikát terveznek a rakparton. Heteken belül el is indul a társadalmi egyeztetés a Széchenyi tér felújítása, Lánchíd és a rakpartok jövőbeni szerepe körül is.

Karácsony meghallgatja a budapestiek véleményét. 

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.