Orbán bábozik Tarlóssal karácsony új videójában

Orbán bábozik Tarlóssal karácsony új videójában

Ahogy az a valóságban is van, Orbán bábjaként ábrázolja Karácsony Gergely új videója Tarlós István tapló városvezetőt. Téma: a metrókocsik.

Megint elég ütős videót posztolt Karácsony Gergely, a változás főpolgármester-jelöltje.

Karácsony új videójában így fogalmaz: Főpolgármester úr, a főváros miért ócska orosz metrókocsikat vásárolt a hármas metró vonalára? Hiszen ebből a pénzből vehetett volna nyugat-európai, korszerű, kényelmes, légkondis metrókocsikat is. Csak nem azért, mert Tarlós István helyettesének a férje éppen ezekkel az orosz beszállítókkal üzletel?

Tarlós István – Orbán Viktor bábjaként – tűrte ezt, és nem a fővárosiak érdekét nézte, hanem a Fidesz közeli oligarchák érdekét. Október 13. után perre megyünk az orosz beszállítókkal a hibás teljesítések miatt, és véget vetünk az átláthatatlan közbeszerzéseknek - hangzik el a Facebookra nemrég feltöltött videóban.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.