Orbán bábozik Tarlóssal karácsony új videójában

Orbán bábozik Tarlóssal karácsony új videójában

Ahogy az a valóságban is van, Orbán bábjaként ábrázolja Karácsony Gergely új videója Tarlós István tapló városvezetőt. Téma: a metrókocsik.

Megint elég ütős videót posztolt Karácsony Gergely, a változás főpolgármester-jelöltje.

Karácsony új videójában így fogalmaz: Főpolgármester úr, a főváros miért ócska orosz metrókocsikat vásárolt a hármas metró vonalára? Hiszen ebből a pénzből vehetett volna nyugat-európai, korszerű, kényelmes, légkondis metrókocsikat is. Csak nem azért, mert Tarlós István helyettesének a férje éppen ezekkel az orosz beszállítókkal üzletel?

Tarlós István – Orbán Viktor bábjaként – tűrte ezt, és nem a fővárosiak érdekét nézte, hanem a Fidesz közeli oligarchák érdekét. Október 13. után perre megyünk az orosz beszállítókkal a hibás teljesítések miatt, és véget vetünk az átláthatatlan közbeszerzéseknek - hangzik el a Facebookra nemrég feltöltött videóban.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.