Óriási: Baranyiék átvették a kerületi Facebook-oldalt, ez fogadta őket!

Óriási: Baranyiék átvették a kerületi Facebook-oldalt, ez fogadta őket!

Végre az önkormányzati közösségimédia-platform is az új városvezetés kezébe került. Vicces dolgok buktak ki, azt meg kell hagyni. 

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester saját oldalán is megosztotta a tiltott szavak listáját, amit ő maga csupán egyetlen szóval véleményezett.

Sokatmondó.

Az eddig kitiltott felhasználókat visszavették és közölték, hogy a továbbiakban nem szándékoznak senkit letiltani politikai okokból, azonban a nyilvánvaló trollokat és rasszista hozzászólásokat nem tolerálják. A káromkodásszűrő ezentúl is erős szintre lesz beállítva, a blokkolt szavak pedig nyugodtan használhatóak lesznek a jövőben. 

Ja, hogy melyek ezek?

"mafia, maffia, lopás, tolvaj, mutyi, csaló, mszp, lakásmutyi, lakásmaffia, lakásmafia, botrány"

Nem hiába, hiszen tökéletesen leírják az elmúlt évek lényegét. Bár, elég különös, hogy a hazugság, a félrevezetés vagy éppen a parkolás engedélyezve volt. 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.