Örömhírek sorával lepte meg a kerületieket Szaniszló Sándor

Örömhírek sorával lepte meg a kerületieket Szaniszló Sándor

Iskolafelújítás, olcsóbb szórakozási lehetőség és adókedvezmény - remek hírekkel jelentkezett be Szaniszló Sándor Facebook-oldalán.

Örömhírrel jelentkezett be a Kastélydombi Általános Iskola elől Szaniszló Sándor Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgármestere. Mint mondta, aláírták azt a megállapodást, amely szerint végre elkezdődhet az iskola felújítása. 

364 millió forintért bővítik az iskolát.

Ennek keretében négy új tanteremmel bővül az intézmény 364 millió forintból. Ennek köszönhetően a következő tanév kezdetére már át is vehetik a diákok az új termeket. 

Megfizethető jégpályát biztosítanak a kerületi fiataloknak.

De jó hír a kerületiek számára az is, hogy december elsejével idén is elindul a jégpálya. Ráadásul a korábbi 800 forint helyett jelentősen olcsóbban, mindössze 300 forintba fog kerülni használata. 

Szaniszló azt is elmondta, a XVIII. kerület adóügyeivel kapcsolatban is döntéseket fog hozni a héten a városvezetés. KI fog bővülni az adókedvezmény: immár 16 négyzetméter helyett 30 négyzetméterig kapnak adókedvezményt a gépkocsibeállók tulajdonosai.

Ez többezer családnak jelent jelentős megtakarítást. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!